Şehit Üsteğmen Seyhan İlkokulu

Vizyon: Şehit Üsteğmen Seyhan İlkokulu olarak bizler bilgi toplumunun gün geçtikçe artan bilgi arayışını karşılayabilmek için eğitim-öğretim topluma hizmet görevlerimizi arttırmak istemekteyiz.Var olan değerlerimiz doğrultusunda dürüst,tarafsız,adil,sevgi dolu,iletişime açık,çözüm üreten,yenilikçi,önce insan anlayışına sahip bireyler yetiştirmek bizim temel hedefimizdir. İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. istiyoruz ki... Okulumuzda, her veli öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağlandığını bilsin.İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. istiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. istiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.

Misyon: Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili ,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi,her şartta başarıyı elde edebilecek öz güveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini saglamak için varız. Biz öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın her zaman ve her yerde yeter düzeyde iletişim kurma becerisi gösterebilen saglıklı ve mantıklı çözümler ürütmek için bilimsel bilgiden yararlanmasını bilen ve kullanan 21.yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilecek ekip çalışmasına inanmış ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan,başarıyı daima ekip çalışmasında gören,bir sonraki eğitim için kendisini hazırlamış öğrencilerin geliştirilmesi için varız.

Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05541510076 (rehber öğretmen)

WEB - https://sehitustegmenseyhanio.meb.k12.tr

Adres - İSTASYON MAH. 23 .SK SK. ŞEHİTÜSTTEYMEN SEYHAN İLKOKULU BLOK NO 10 ARTUKLU / MARDİN

Kütüphane Kitap Sayısı :2078

Yerleşim Yeri - Mardin-Kızıltepe yolu 7.km.İstasyon /MARDİN

Ulaşım Şehir içi Minibüs

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Eski Gazi YİBO İdari Binası Şehit Üsteğmen Seyhan İlkokulu İstasyon/MARDİN 7km.